5. Fashion and beauty

Cum bine stiti, sarbatorile de iarna au inceput, iar pregatirile pentru acestea constituie un rol important.

De aceea, tinuta de sarbatori este cheia pentru o petrecere de vis in compania celor dragi.

Am ales pentru voi tinerelor domnisoare si minunatelor dame, tinute incantatoare prin care veti straluci in zilele sarbatorii Craciunului si in noaptea dintre ani.

Nu vom uita nici barbatii, care abia asteapta sa vada ce am pregatit si pentru ei.

Vom incepe intai cu doamnele si domnisoarele si va vom prezenta pentru inceput, 15 rochii pentru Revelion Little Black Dress, a carei creatoare este Agnes Toma.

 

Rochie eleganta Agnes Toma, cu talie coborata si bust bluzat din satin de matase, fusta conica din satin duchesse, cu buzunare in cusatura, maneci fluture din voal ce se continua in volane drapate pe spate, decolteu preformat cu V pe spate, brodat manual cu dantela si cristale Swarovsky. Pret: 860 lei (poza nr.1).

Rochie mini de cocktail, realizata din satin drapat fata/spate, cu maneci tip drapaje si spate transparent din voal. Pret: 697 lei (poza nr.2).

Rochie de cocktail Agnes Toma, cu efect de fusta si bluza, cu bust din satin de matase cu drapaj asimetric pe un umar si fusta conica din satin duchesse; se recomanda curea in talie. Pret: 697 lei (poza nr.3).

Rochie de cocktail cu bust din satin duchesse si fusta cu croi in A, din volane de tulle pe suport de satin duchesse, accesorizata cu cordon cu funda in talie. Pret: 966 lei (poza nr.4).

Rochie mini de cocktail, din satin, cu croi pe biais usor evazat si cute sustinute pe decolteu preformat, cu V pe spate, brodat manual cu dantela si cristale Swarovsky, tiv asimetric si pelerina din voal pe spate. Pret: 697 lei (poza nr.5).

Rochie de cocktail Agnes Toma, cu efect de fusta si bluza, cu bust din satin de matase drapat asimetric pe un umar si fusta conica din satin duchesse; se recomanda curea in talie. Pret: 860 lei (poza nr.6).


Rochie eleganta Agnes Toma, din tulle fin vaporos, modelat pe suport de satin si talie intermediara marcata cu broderie realizata manual. Pret: 966 lei (poza nr.7).

Rochie midi Agnes Toma, din satin duchesse, cu linie conica si cambrata, buzunare ascunse in cusatura, maneci bufante si guler tip esarfa prins in funda la spate, ambele din voal. Pret: 749 lei (poza nr.8).

Rochie de seara din satin, cu drapaje din voal pe umeri, talia coborata, bluzata pe tors si cu fusta croita pe biais pentru a se adapta pe orice silueta, decolteu preformat, brodat manual cu dantela si cristale Swarovsky. Pret: 860 lei (poza nr.9).

Rochie de cocktail Agnes Toma, de inspiratie anii ‘50, cu bust din catifea si fusta din organza, evazata, cu plii si funda in talie. Pret: 860 lei (poza nr.10).

Rochie mini de cocktail, din voal, cu croi evazat in A, decolteu preformat cu V pe spate, brodat manual cu cristale Swarovsky, tiv asimetric si pelerina pe spate. Pret: 697 lei (poza nr.11).

Rochie de cocktail din voal pe suport de satin, cu talia intermediara, bust fronsat parte peste parte si cute asimetrice, accesorizata cu o funda din satin. Pret: 966 lei (poza nr.12).

Rochie midi Agnes Toma, din satin duchesse, cu linie conica si cambrata, cu volan geometric pe bust si talia intermediara marcata prin cordon cu funda. Pret: 860 lei (poza nr.13).

Rochie mini de cocktail, din satin duchesse, cu croi geometric, tiv intarit, buzunare ascunse in cusatura si maneci tip volan melc. Pret: 583 lei (poza nr.14).

Rochie de cocktail din tulle fin pe suport de satin duchesse, cu talia intermediara, bust fronsat manual, lungime asimetrica fata/spate si acesorizata cu funda din satin sub bust. Pret: 749 lei (poza nr.15).”

Detalii furnizate de revista “Kudika” pe site-ul www.kudika.ro.
http://www.kudika.ro/articol/moda~tips/2418/slideshow/15-rochii-pentru-revelion-little-black-dress-by-agnes-toma.html?utm_source=newsletter-daily-20111224&utm_medium=email&utm_content=daily-20111224&utm_campaign=Newsletter-Daily

Si asta nu e tot. V-am pregatit si piese vestimentare retro pentru perioada de toamna-iarna 2011, pentru ca tot se poarta retro.

Iata aici niste tinute in trend, care de asemenea confera un plus de unicitate si eleganta.

Continuam cu cateva haine de dama pentru aceste ocazii speciale si sper ca vor fi pe gustul vostru.

Pentru mai multe detalii, aveti la dispozitie site-ul www.miniprix.ro, unde puteti gasi nu doar haine, ci si accesorii, incaltaminte pentru toate gusturile si de asemenea la preturi avantajoase.

Iar acum incantam barbatii cu cateva tinute pentru aceste ocazii speciale, mai ales ca se poarta mult clasicul si stilul casual.

Iata cateva imagini care speram sa va placa.

Aceste colectii le puteti gasi tot pe site-ul www.miniprix.ro si accesoriile se gasesc tot pe acelasi site, pentru a va putea ajuta mai mult in alegerile vestimentare de sarbatori.

O alta componenta a unei petreceri de neuitat, o reprezinta coafura.

Vom vorbi putin si despre ce se poarta la aceste sarbatori minunate si ne dorim sa fiti incantati cu totii de alegerile noastre.

Retro style: Onduleaza parul cu ajutorul ondulatorului, apoi realizeaza o carare pe o parte. Foloseste spuma de par pentru ca parul sa aiba un aspect usor de umed. Aceasta coafura este destul de sofisticata, fiind indicat sa o porti la un eveniment sau o petrecere (1).

Pe o parte: Piaptana bine parul si realizeaza o carare pe o parte, cat mai aproape de ureche. Prinde apoi parul intr-o coada de cal, cat mai aproape de ceafa. Fixeaza coafura cu putin fixativ sau spuma de par (2).

Bucle romantice: Parul ondulat a fost intotdeauna la moda, oferind un plus de eleganta si naturalete. Pentru realizare, foloseste bigudiuri pe parul umed sau usuca parul si utilizeaza un ondulator. Pentru un look feminin si natural, plimba-ti degetele prin par de cateva ori inainte de a finaliza coafura (3).

Coada sofisticata: Prinde parul intr-o coada si foloseste placa pentru a indrepta si a aranja firele rebele. Ia o suvita de par de maxim doi centimetri grosime si invarte-o in jurul elasticului pana cand il acopera in totalitate. Fixeaza suvita cu cateva agrafe in aceeasi nuanta cu cea a parului (4).

Coada impletita: Implesteste parul neglijent intr-o parte (pana aproape de varfuri), lasand cateva suvite libere atat in fata, in zona bretonului, cat si in impletitura. Tapeaza zona varfurilor, fara a folosi un elastic pentru prindere si foloseste fixativ daca vrei o coafura de durata (5).”

Detalii furnizate de revista “Kudika” pe site-ul www.kudika.ro.

Speram de asemenea ca v-au incantat coafurile dragelor, iar acum e randul barbatilor sa fie rasfatati.

Aici aveti cateva coafuri pe care le-ati putea experimenta la aceste petreceri, coafuri cu care ati putea face senzatie.

Si dupa cum ati ghicit deja, urmeaza sa vorbim putin si despre machiajele pe care le puteti adopta pentru un plus de farmec.

Iata aici cateva machiaje ideale acestor sfinte sarbatori.

http://www.kudika.ro/articol/frumusete~tendinte/2273/slideshow/trenduri-vedeta-pentru-machiajul-de-sezon.html

Si pentru ca si igiena joaca un rol foarte important, va recomandam produsele Oriflame, deoarece atat parfumurile, cremele cat si celelalte produse sunt de calitate si la preturi avantajoase.

Aveti aici site-ul online cu catalogul recent pe care il puteti rasfoi cu cea mai mare incantare: www.oriflame.ro.

Speram ca v-a placut aceasta rubrica si asteptam sa cititi si numarul urmator, pentru ca sigur veti fi incantati de noile publicatii.

Va asteptam!

Lasă un comentariu