6. Stiati ca…?

Stiati ca…

1

  1. In anul 2029 vor ajunge pe planeta Gliese 581 D aproximativ 501 mesaje de pe Pamant, lansate in octombrie 2008 in urma unui concurs organizat de reteaua de socializare Bebo. Planeta Gliese este prima planeta pe care exista apa si se presupune ca si forme de viata.
  2. In 1918 s-a inregistrat cea mai mare pierdere de vieti omenesti din Triunghiul Bermudelor. Un vas cu un echipaj format din 309 membri a disparut fara urma, nefiind gasit nici in zilele noastre.
  3. Motivul pentru care regele Charlemagne a fost numit de francezi “Cel Mare” tine de inaltimea acestuia. In anul 1861 mormantul acestuia a fost deschis de o echipa de francezi ce au descoperit ca Charlemagne avea inaltimea de 1.84 metri, intr-o perioada in care media unui barbat era de 1.67.
  4. Zaharina a fost inventata de Constantin Fahlberg, care dupa o zi intreaga de lucru in laborator cu catran, a descoperit ca rulourile gatite de sotia sa erau foarte dulci. Dupa evidenta cearta maritala, acesta a concluzionat ca de vina era lipsa sa de igiena: nu se spalase pe maini inainte de masa.
  5. In seculul XIX, prezervativele aveau timp de expirare de 5 ani. Dupa folosire, acestea erau spalate, date cu talc si rulate.

Sursa: www.localuri-in-bucuresti.ro

Interesante informatii, nu? 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s