1. Despre continutul revistei

Bun gasit, dragii mei!

dinosaurus-rex-bud-light-sensation-canada-2013-dj-lineup-announcements-toronto

Astazi, impreuna cu marea schimbare, in alai de sarbtoare, va impartasesc candoare, zambete, parfum de floare si visare.

De ce spun toate aceste lucruri? Ei bine, datorita noului aspect cu care va intampina blogul si de ce nu, noul look al revistei voastre minunate.

De ce aceasta schimbare?

M-am gandit ca aveti nevoie de putina prosmetime, raportandu-ne la anul petrecut impreuna si dat fiind faptul ca am primit niste sfaturi destul de bune, cu privire la blogul si la revista online publicata, sfaturi primite in dar la o recenzie realizata blogului, am hotarat sa adopt o atitudine cat se poate de pozitiva in acest sens, deoarece, cu totii avem nevoie de vigoare si o schimbare este intotdeauna buna, orientata spre un astfel de rezultat.

Sa spun drept, fostul blog „Winter Ice Magic” si-a purtat cu eroism numele pana la atingerea acestui prag, al fericirii unui loc uitat de lume si impletirii acestuia cu timpul acordat spiritului minunat al iernii. 

De-acum se va numi „Sense Magic”, deoarece magia nu se va termina niciodata, insa simtamintele sunt uneori atat de puternice si de legate de puterea interioara, incat magia trairii acestora se dezlantuie in culori vii si puternic conturate.

Pentru a accentua mai mult aceste sentimente, m-am hotarat ca este ideal sa schimb si denumirea revistei, pentru a se completa reciproc si a nu oferi discordanta cititorilor, care poposesc in acest univers mirific pentru prima data.

Asadar, revista se va numi asa cum ati vazut-o pana acum, „Free Sensation” si sper sa va bucurati de ea, atat cat va doriti si va permite timpul, deoarece in cuprinsul acesteia vor fi nenumarate schimbari, numaratoarea revistei ramanand intacta.

sensation

Lectura minunata va urez si pana data viitoare, sa va bucurati de magia

lunii Octombrie, deoarece fiecare luna aduce cu ea un strop insufletit de magie.

Pe curand! 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s