9. Cele mai frumoase si interesante bloguri

            Pentru aceasta rubrica, v-am pregatit patru bloguri, sper eu, interesante

            Nu voi mai zabovi in a va povesti mai multe despre ansamblul acestei surprize, ci voi incepe in a va detalia fiecare blog in parte, deoarece fiecare este special prin ceea ce trateaza si sunt convinsa ca or sa va placa in egala masura.

 

Primul blog pe care vreau sa vi-l prezint, se numeste “Dansez si cuvinte”, blog pe care il puteti gasi aici si care ilustreaza natura umana in toate fatetele ei, alternand de la agonie la fericire, de la fericire la extaz si de asemenea antagonia produsa de trecerea de la extaz la agonie, in doar cateva cuvinte, pe ritmuri dansabile sau in conditii mult mai vitrege.

 

Un al doilea blog pe care de asemenea insist sa il aduc in atentia voastra se numeste “Stiruitorul”, blog regasit la aceasta adresa, care va face cunoscute toate stirile importante cu care ne confruntam zi de zi si care are lipic la public prin toate aceste informatii surpriza cu care ne incanta intr-un mod alert.

 

Al treilea blog este un blog de un interes general, deoarece aduce in prim plan diverse aparaturi din gama IT, revolutionand prin maxima siguranta, design si o paleta diversificata de culori. Blogul despre care fac vorbire se intituleaza “TechCafe” si il puteti gasi chiar aici.

 

Si in sfarsit, un blog care merita toata stima pentru originalitate si stil de natura arhitecturala a unor interioare si nu numai, este blogul cu numele de “Stejar Masiv”, blog pe care il puteti gasi chiar aici si care ilustreaza intrebuintarile pe care un stejar masiv le poate avea pentru a contribui la designul unei locuinte, oferindu-i acesteia un plus de prospetime si unicitate.

 

Sper ca v-a placut surpriza mea de azi vizavi de aceasta rubrica pe care o iubesc si ramane sa ne regasim data viitoare la un nou numar al revistei voastre speciale, Revista “Winter’s Magic”, insa pana atunci, va urez toate cele bune si sa ne gasim cu bine!

 

Pe curand, dragii mei! 🙂

poza rubrica Nr.9

Lasă un comentariu