4. Stiri si gafe in showbiz

Daca asteptati cu sufletul la gura aceasta rubrica, fiti pregatiti pentru noutatile cu care va incanta noul numar al revistei, deoarece sunt stiri incendiare ce merita citite.

Daca pana nu demult s-a facut mare tam tam cu stirea bomba despre relatia ascunsa dintre Alex Velea si Antonia, iata ca Alex Velea s-a hotarat sa faca lumina in aceasta negura de intrebari

Cantaretul a fost invitat la Mihai Morar in emisiune, unde a facut cateva referiri la frumoasa bruneta.

Imediat dupa ce artistul a terminat de cantat, moderatorul emisiunii a invitat copiii veniti la show sa faca poze cu Velea, informeaza Libertatea.

“Sa veniti sa va faceti poze! Maine o sa apareti in ziare cu Alex Velea.” – a spus Morar.

“Oare Antonia ce zice despre asta?” – a comentat imediat Alex Velea, prezentatorul facand referire la faptul ca intr-un timp foarte scurt Velea a ajuns sa fie cel mai urmarit de paparazzi din Romania, insa el nu a fost de acord cu aceasta afirmatie, adaugand ca “Antonia e mai urmarita de paparazzi decat mine.”

Este o relatie interzisa avand in vedere ca Velea este casatorit, iar Antonia nu a divortat. Cei doi cantareti sunt pe val, lucru care ii bucura extrem de mult deoarece contractele sunt din ce in ce mai multe.

Nu stiu de ce, dar impresia lasata in urma, face ca aceasta “relatie” sa fie bine gandita de PR-istii celor doi, DOAR pentru marketing si publicitate!

1

Atat Velea cat si Antonia isi tin fanii in suspans si refuza sa comenteze relatia lor, ne fiind fotografiati impreuna (in ipostaze tandre), iar Ana, sotia lui Velea, isi vede linistita de treaba. Vizualizarile pe Youtube au crescut, paparazzi sunt pe urmele lor, in fiecare zi apar articole legate de “relatia” lor. Iar ei sunt mai fericiti ca niciodata, pentru ca propunerile de concerte/contracte/aparitii tv/invitatii se tin lant.

Pana de curand pe marile ecrane, s-au facut furori cu venirea pe lume a bebelusului regal, fiul Printului William si al ducesei de Cambridge, Kate Middleton, in urma carui eveniment, deja s-a ales numele pentru noul – nascut

La doar doua zile de la nasterea bebelusului, cei doi au facut public numele ales: George Alexander Louis.

Reprezentantii Palatului regal au transmis un comunicat, prin care au facut o scurta declaratie:

Ducele si ducesa de Cambridge au decis ca numele fiului lor sa fie George Alexander Louis.” – scrie in comunicat.

Titlul oficial pe care il va detine bebelusul va fi “Alteta sa regala printul de Cambridge.” Numele a fost dezvaluit la scurt timp dupa intalnirea cu Regina Angliei, indiferent daca presa engleza sustine ca aceasta nu a fost cea care a ales numele copilului, dar se pare ca regina a fost cea care i-a influentat pe duce si ducesa sa isi numeasca fiul astfel.

2

La Casa Regala exista un protocol nescris potrivit caruia numele oricarui membru al Casei Regale trebuie sa indeplineasca anumite conditii: sa fie unul serios, sa faca legatura intre trecutul si viitorul tarii si, cel mai important, sa fie aprobat de Regina.

Ce actrita celebra a nascut in aceeasi zi cu Kate Middleton?

Ei bine, actrita spaniola Penelope Cruz a nascut in aceeasi zi cu Kate Middleton. Vedeta a devenit mama pentru a doua oara, dand nastere unei fetite, la o clinica particulara din Madrid.

Nasterea a fost confirmata de reprezentantul actritei, insa numele nu a fost inca facut public.
Penelope Cruz si sotul ei, Javier Bardem, au deja impreuna un baietel, Leonardo, in varsta de doi ani si jumatate.

Actrita nu a avut probleme sau complicatii pe parcursul sarcinii, ultimele fotografii cu ea insarcinata, fiind cele din vacanta petrecuta alaturi de familia sa si cativa prieteni in Barbados.

Sanda Ladosi, de nerecunoscut! Vezi aici cat s-a ingrasat!

Si-a tuns parul, a renuntat la blond si lupta cu greutatea.

Sanda Ladosi a stat in ultima vreme departe de luminile scenei, acum fiind de nerecunoscut.

Cantareata afiseaza un nou look: are kilograme “bune” in plus, si-a tuns parul scurt si a renuntat la vopseaua de par.

3

Sanda Ladosi (43 ani) e o mama si o femeie fericita. „Nimic nu se compara cu momentele cand ii vezi pe copii cum se joaca, cum dorm…”, spune Sanda. Rolul de mama i-a dat si batai de cap, intrucat cei doi copii sunt tare neastamparati.

Vedeta a fost surprinsa la shopping de fotoreporterii Click! alaturi de Bogdan si Ioana, dar si de bona filipineza a acestora. Cantareata a afisat un look complet nou, o tunsoare scurta si parul era nevopsit.

In anul 2012 cantareata avea o silueta de invidiat.

4

„Am renuntat la vopsit, pentru ca am obosit sa ma vopsesc. Am simtit sa-mi las parul natural, pe timp de vara. Mai vedem daca revin sau nu la blond. Sunt indecisa!”, a declarat cantareata.

5 6

Rita Muresan s-a ingrasat 40 de kg

Rita Mureşan (40 de ani) are acum o siluetă rubensiană. Fostul manechin a pus pe ea 40 kg. Aceasta recunoaşte că a luat foarte mult în greutate în ultimele luni şi pare să nu fie deranjată de ele. Mai mult, Rita spune că modificarea siluetei nu este cauzată de mâncatul în exces.

7

«Pot să vă spun că sunt fericită, sănătoasă şi îmi iubesc kilogramele în plus», a declarat Rita Mureşan, pentru Click! Totuşi, fostul manechin, care făcea furori în anii ’90, a considerat că e momentul să se retragă din viaţa mondenă. «M-am retras din viaţa publică acum un an. Nu mă interesează ce are lumea de spus. Dacă am păţit ce am păţit, înseamnă că am nişte lucruri de învăţat. Faptul că m-am îngrăşat nu are legătură cu mâncatul.»

Tom Hanks se întoarce în rolul profesorului Robert Langdon din ecranizarea romanului “Inferno” scris de Dan Brown

8

După ce au ecranizat cu mai mult succes de casă decât succes critic romanele „Codul lui Da Vinci” / „Da Vinci Code” şi „Îngeri şi Demoni” / „Angels & Demons” scrise de Dan Brown, cei de la Sony au stabilit acum lansarea unei noi adaptări care îl are ca protagonist pe profesorul Robert Langdon.

În mod normal, al treilea film ar fi trebuit să fie inspirat de romanul “The Lost Symbol”, însă producţia la acel proiect s-a împotmolit. În schimb, studioul a decis să sară peste al treilea roman din serie şi să ecranizeze “Inferno”, cea mai recentă carte a autorului (lansată anul acesta în luna mai). În România cartea urmează să apară la editura Rao.

Tom Hanks şi regizorul Ron Howard au confirmat că vor face echipă şi pentru această nouă adaptare (au colaborat şi la primele două), lansarea proiectului fiind programată deja pe 18 decembrie 2015.

Inferno îl are în centru pe Langdon care,  de data aceasta încearcă să elucideze un nou mister, influenţat de Inferno, prima parte a poemului epic Divina Comedie scris de Dante Alighieri în secolul al XIV-lea.

9

Sinopsisul oficial al cărţii: Inferno, ultimul roman al lui Dan Brown şi al patrulea din seria care îl are ca protagonist pe Robert Langdon, este o combinaţie abilă de mister, thriller, istorie şi cultură, care îl poartă pe cititor de la Florenţa la Veneţia şi apoi la Istanbul. Dinamic şi ingenios construit, romanul prezintă toate elementele cu care Brown şi-a obişnuit deja cititorii – un om de ştiinţă nebun, cu un ţel bine conturat, un mister greu de dezlegat, simboluri extrase din Divina Comedie de Dante, mesaje secrete, o serie de indicii pe care numai un specialist în simbolistică le poate descifra, elemente de artă şi de istorie şi o iminentă catastrofă de proporţii planetare. Trezindu-se, amnezic, pe un pat de spital din Florenţa şi ajutat de o blondă inteligentă, Robert Langdon străbate Europa în încercarea de a afla ce i s-a întâmplat şi a rezolva totodată un mister cu conotaţii literar-istorice, vânat fiind de un asasin în slujba unei tenebroase organizaţii internaţionale.

Sursa: www.kudica.ro,

www.cinemarx.ro.

Pe curand! 🙂

Lasă un comentariu