2. Destinatii de vis

Coasta de Azur

Pentru ca stim ca va place caldura, marea si soarele, ne-am gandit ca cel mai minunat loc in care v-am putea teleporta pentru numai cateva minute, este Coasta de Azur, denumita si Riviera Franceza.

Aceasta superba coasta, apartine Frantei, fiind regiunea de coasta cu iesire la Marea Tireniana.

Riviera Franceza este una dintre cele mai cunoscute zone de litoral din lume si se continua la Est cu Riviera Italiana prin Monaco.

Ca zona de intindere, teritoriul ocupat de Coasta este cel al departamentelor mediteraneene Alpes – Maritimes si Var, aflandu-se in apropierea departamentelor Alpes – de – Haute – Provence, Bouches – du – Rhone si Vaucluse.

Fiind unul dintre cele mai exotice locuri de pe mapamond, te incanta cu splendoarea lor inca de la aerul proaspat emanat de zona maritima.

Traversand Insula Nice, Insulele Antile, Canne-ul, Sf.Rafael si Sf.Tropez, vei observa magia incantatiei acestor insule care te adancesc in farmecul lor, nu doar pe timpul zilei, ci si pe timpul noptii.

Si pentru ca tot am vorbit despre frumusetea Coastei de Azur si aerul boem pe care il inspira, haideti sa petrecem putin timp si pe malul marii, unde ne putem relaxa asa cum se cuvine. Plaja este numai a noastra, asa ca haideti sa ne bucuram de ea in toata plenitudinea ei!

 

 

In speranta ca v-a placut scurtul nostru voiaj in acest tinut de basm al Coastei de Azur, va multumim pentru atentia acordata si va asteptam si pe mai departe, la noua noastra calatorie in jurul lumii!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s