8. Cinci pasi spre perfectiune

Bun venit si la aceasta rubrica!

Asa cum deja v-am obisnuit, vom vorbi despre cinci pasi care consideram ca va vor modifica personalitatea intr-o maniera benefica fiecaruia dintre voi si va vom informa in acesti pasi si despre cateva idei minunate referitoare la luna pe care o celebram cu totii, luna iubirii.

Acestia sunt urmatorii:

  • Terapia cu apa.
  • Secretele fericirii, biletul tau catre satisfactia sufletului;
  • Idei de cadouri pentru luna iubirii;
  • Rochii special create pentru o atmosfera romantica marca MLH si nu numai;
  • Delicii pentru luna iubirii.

Pentru un proces de relaxare si tratarea sufletului, ne-am gandit sa va aducem la cunostinta o modalitate prin care ne putem imbunatati metabolismul cu ajutorul cu ajutorul apei.

De aceea, la terapia cu apa vom vorbi despre regulile care le presupune si beneficile cu care ne vom confrunta in urma terapiei.

Inainte de a trece la aceste doua puncte importante ale acestei parti din rubrica, va vom explica prin cateva exemple modalitatea involuntara de a ne purifica organismul si anume: atunci cand ajungem acasa dupa o zi de munca sau scoala, ori dupa un program intens de sport, primul lucru pe care il faci este sa bei apa. De asemenea, intr-o zi torida de vara ti-ai dori sa bei apa pentru a te racori.

Apa detine niste proprietati foarte importante pentru organismul uman, fiind o componenta deosebita a acestuia, chiar si a pamantului.

Terapia cu apa (indicatii):

Aceasta este o metoda simpla pentru a ramane sanatos / sanatoasa fara a apela la medicamente. Ea nu doar previne anumite boli, ci si vindeca boli precum dureri de cap, hipertensiune, anemie, reumatism, obezitate, bronsita, sinuzita, artrita, tuse, astm, constipatie, cancer sau diabet.

In fiecare dimineata, imediat cum te-ai trezit bea sase pahare de apa (1,5 litri) fara a te spala pe dinti, pe fata sau pe maini. Daca nu poti bea o cantitate atat de mare, poti incepe cu trei, patru pahare pana cand te obisnuiesti.

Regulile ca terapia sa functioneze sunt urmatoarele:

  • Evita sa consumi alcool seara;
  • Nu manca dimineata inainte de a bea apa;
  • Consuma doar apa curata, plata;
  • Dupa ce ai baut, nu manca si nu bea absolut nimic timp de o ora;
  • Tratamentul cu apa este o metoda sanatoasa, care functioneaza doar pe o perioada indelungata de timp, insa rezultatele se pot observa inca de la primele zile de la inceperea terapiei;
  • In timpul terapiei nu trebuie sa iei medicamente.

 

Iata si beneficiile rezultate de pe urma tratamentului:

  • Ajuta la detoxifierea organismului;
  • Curata tenul si ii confera stralucire;
  • Ajuta ca temperatura corpului sa ramana constanta;
  • Elimina toxinele;
  • Previne deshidratarea corpului;
  • Efectele terapiei se vad intr-o luna la hipertensiune, intr-o zi la constipatie, intr-o saptamana, doua pentru diabet, pentru cancer (o luna) etc. (aceste studii sunt demonstrate conform
  • www.vegsochk.org).

 

SFAT: inainte de a incepe terapia cu apa, este indicat sa consultati un medic. Este important sa cunoasteti avantajele, dar si dezavantajele acestui tratament. Amintiti-va ca ce este prea mult strica si nu transformati terapia cu apa intr-o obsesie medicinala. Mentineti un echilibru al mintii si al sufletului si bucurati-va de apa!

 

Secretele fericirii presupun descoperirea misterului prin care putem fi fericiti si impacati cu noi insine si cu cei din jurul nostru.

 

 

Fericirea este o alegere care presupune mult effort, dar si multa satisfactie dupa implinirea ei.

 

Pasii care trebuie urmati pentru a atinge acest deziderat sunt urmatorii:

  • Discutiile profunde;
  • Lasarea in urma a trecutului;
  • Invata sa asculti;

  • Invata sa te indragostesti de oameni;
  • Invata sa te accepti asa cum esti;
  • Nu te critica, ci ia atitudine asupra sinelui tau;
  • Nu te axa pe dreptate, ci pe fericire;
  • Formeaza-ti asteptari reale;
  • Aminteste-ti, fericirea este o alegere, nu o limita a vietii.

 

 

Fericirea se naste din iubire, iar iubirea izvoraste chiar din sufletul omului.

  • Luna iubirii este una dintre cele mai frumoase luni din an, deoarece abunda in fericire si iubire. De aceea, v-am pregatit cateva idei de cadouri pentru aceasta minunata luna, in care romantismul este la el acasa.

Pentru femei, nuantele de oja de la Peggy Sage fac senzatie in aceste minunate momente.

 

 

Bratarile de la Pandora repprezinta o colectie speciala si de nelipsit in aceasta perioada.

 

De asemenea parfumurile Embrace de la Oriflame, va mentine uniti de partener nu doar prin parfumul imbatator si plin de atractie, ci si prin designul sticlutelor de parfum a caror stil este unul aparte.

 

Si pentru ca tot ne bucuram de o luna minunata plina de iubire si candoare, haideti sa vedem si niste tinute care ne pun in valoare in aceasta minunata perioada.

 

Iata cateva idei:

  • Ciocolata lichida cu capsuni;
  • Gogosele cu ciocolata;
  • Frigarui de fructe;
  • Crema de lamaie;
  • Pancakes cu zmeura;
  • Salata de fructe;
  • Pahare cu mere;
  • Clatite flambate.

 

 

Ciocolata lichida cu capsuni:

 

Ingrediente:

– 100 de grame de ciocolata de menaj;

– doua linguri de ulei;

– capsuni.

Mod de preparare: se pune ciocolata maruntita la beau marine si se adauga uleiul. Se amesteca in ea pana cand se topeste. Se iau capsunile si se trec prin ciocolata, apoi se pun pe o farfurie pentru a se intari ciocolata.

 

 

Gogosele cu ciocolata:

 

Ingrediente:

– 200 grame iaurt;

– 150 grame faina;

– Un ou;

– Un varf de cutit de coaja de lamaie;

– 5 linguri de zahar;

– Ulei pentru prajit;

– Esenta de vanilie;

– Sirop de cirese;

– nuca, pesmet sau nuca de cocos;

Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele. Se pune uleiul la incins si apoi iei cu lingurita din compozitie si o pui in ulei. Dupa 2-3 minute se scot gogoselele si se dau prin siropul de cirese, apoi prin nuca, pesmet sau nuca de cocos. La servire se taie pe jumatate si se servesc cu ciocolata.

Frigarui de fructe:

 

Ingrediente:

– Ananas;

– Kiwi;

– Boabe de struguri albi si rosii;

 

 – Capsuni;

– Mango;

– Frigarui;

Mod de preparare: se taie fructele cubulete egale si se baga pe frigarui. Pe deasupra se orneaza cu ciocolata lichida sau sirop de fructe.

Crema de lamaie:

 

 

Ingrediente:

– 300 ml smantana dulce;

– Doua lamai;

– 100 grame de zahar;

Mod de preparare: Razuieste coaja unei singure lamai. Se pune la fiert pentru 4-5 minute smantana, zaharul si coaja de lamaie si se amesteca usor. Se storc ambele lamai de zeama. Smantana se strecoara si peste se adauga treptat sucul de lamaie, amestecand continuu. In timp ce crema se raceste, aceasta se si ingroasa. Pune crema in doua recipient si se lasa la rece pentru minim 3 ore.

Pancakes cu zmeura:

 

 

Ingrediente:

– 450 grame faina;

– Un pliculet de praf de copt;

– 3 oua;

– 7 linguri de zahar;

– 400 ml lapte;

– 3 lingurite de unt;

– O esenta;

– Dulceata de zmeura;

Mod de preparare: Se amesteca ingredientele si se coc la fel ca si clatitele. Se servesc calde, cu dulceata de zmeura pe deasupra.

Salata de fructe:

Ingrediente:

– un mar;

– o para;

– struguri albi si rosii;

– ananas;

– portocala;

– mango;

– ciocolata lichida;

Mod de preparare: Se maruntesc fructele, se adauga intr-un bol si se orneaza cu ciocolata lichida pe deasupra. 

Pahare cu mere:

 

 

Ingrediente:

 

 

 

  • 800 gmere acrisoare (curatate de coaja si taiate felii);
  • 2 linguri de miere;
  • 3 linguri de zahar;
  • 2 pumni fulgi de porumb;
  • 200 gsmantana sau frisca.

Mod de preparare: Se pregatesc cateva pahare in care se asaza feliile de mere frumos ornamentate, se adauga zaharul presarat deasupra dupa care se asaza fulgii de porumb bine pozitionati ca petalele unei flori, iar la urma de tot de asaza mierea si deasupra smantana sau frisca dupa caz.

Clatite flambate:

 

 

Ingrediente:

 

 

 

PENTRU ALUAT:

  • Oua;
  • Sare;
  • Lapte;
  • Faina.

 

 

 

PENTRU COMPOZITIE:

 

  •  Banane 2-3 bucati;
  • Zahar tos200 g;
  • Portocale 2-3 bucati;
  • Coniac 50 ml.

 

 

 

Mod de preparare: Se pregatesc clatitele. Zaharul se caramelizeaza. Se adauga zeama de portocala, bananele taiate cubulete, se invelesc clatitele, se orneaza fie cu frisca fie cu ciocolata si se taie fasii.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s