8. Cinci pasi spre perfectiune

            Bun gasit, dragii mei si la aceasta rubrica de succes, in care se impletesc lucrurile ce ne ajuta sa trecem mai usor peste obstacolele vietii si sa ne atingem telurile avand un spor ridicat.

Astazi vom vorbi despre CV si anume despre cele cinci lucruri pe care nu le-ai trecut in continutul CV-ului si care te ajuta sa te angajezi cu rapiditate, culminand cu o surpriza si anume cinci cadouri in topul celor daruite de Ziua Indragostitilor sau a Dragobetelui.

Cinci lucruri pe care nu le-ai trecut în CV şi care te ajută să te angajezi

            “Este foarte probabil ca anumite lucruri să îţi lipsească din CV, pentru că nu ai ştiut că trebuie să le adaugi şi acest fapt ar putea să îţi afecteze şansele de găsire a unui job, potrivit askamanager.com:

1. Un scurt rezumat sau un profil la începutul CV-ului. Dacă pe vremuri se obişnuia să începi CV-ul cu obiectivul măreţ de carieră, acum este indicat să treci 3-4 rânduri în care să te descri pe scurt. Este un fel de rezumat definitoriu al persoanei tale – competenţe, experienţă, studii.

2. Cele mai importante cuvinte-cheie din anunţul de angajare. Din ce în ce mai multe firme folosesc astăzi soft-uri de pre-selectare a CV-urilor. Trebuie să îţi adaptezi CV-ul la fiecare job şi să te asiguri că ai trecut în CV exact acele comeptenţe cerute în anunţul de angajare.

3. Realizările fiecărui post ocupat. Cu siguranţă te-ai obişnuit să treci în CV responsabilităţile concrete ale joburilor pe care le-ai avut în trecut. Este momentul să mai adaugi o scurtă rubrică: realizările, rezultatele obţinute la acel post, lucrurile de care eşti mândru că le-ai dus la bun sfârşit.

4. Proiectele extra-profesionale. Pe tine ca profesionist nu te reprezintă doar slujbele pe care le-ai avut în trecut, ci şi proiectele la care ai participat – pot fi activităţi de voluntariat, grupuri de lucru, bloguri în care ai scris etc.

5. Aranjarea CV-ului cu bullet points. Textele bloc sau structurarea clasică în paragrafe a CV-ului sunt mai greu de citit astăzi. Recrutorii preferă să vadă bullet points şi apreciază un CV care îi ajută să parcurgă mai rapid şi mai uşor informaţiile esenţiale” (www.realitatea.net).

Cinci cadouri in topul celor daruite de Ziua Indragostitilor sau a Dragobetelui

Daca pana nu demult se obisnuia ca aceste cadouri sa fie cat mai simple si naturale, care sa impresioneze prin simplul gest, frumusetea lucrurilor delicate si a intentiei, in zilele noastre, a inceput sa se schimbe putin cate putin idea conceptului ca “iubirea reprezinta simplitate”, ci totul a luat o amploare in care lucrurile ingenioase, handmade-urile si articolele sexy au devenit la moda peste noapte.

Asadar, va voi arata cinci cadouri in topul celor daruite de Ziua Indragostitilor sau a Dragobetelui  si care sper sa va placa 🙂

Top 1:

Felicitari hand made:

 

1 2 3 4 5

Top 2:

Obiecte personalizate:

 

 6 7 8 9 10

 

Top 3:

Parfumuri afrodisiace:

 

11 12 13 14 15

 

Top 4:

Obiecte ingenioase:

 

16 17 18 19 20

 

Top 5:

Haine si lenjerii sexy:

 

 21 22 23 24 25

  

In speranta ca v-a placut, va doresc “La multi ani, tuturor indragostitilor!” si pana data viitoare, cand ne vom revedea, sa avezi o luna minunata! Lectura placuta in continuare! 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s