3. Cufarul fermecat

Asa cum bine stiti, inca din numarul trecut al revistei am vorbit despre noua denumire a rubricii si delimitarea acesteia in cele doua subrubrici “Creatii” si “Timp liber”, timp care schimba mentalitati, sfideaza spatiul si necunoscutul si imparte epocile in secvente de trecut, pasiuni ale prezentului si vise faurite ale viitorului. Totul este posibil cand iti permiti sa visezi si sa te eliberezi de limitele impuse ale gandului omenesc.

Asadar, imi permit sa va rasfat cu aceste minunate creatii, urmate de suprizele pregatite de timpul liber si sa va urez inca de pe-acum, sarbatori fericite in continuare si un An Nou fericit! 🙂

 

Creatii

1.  Fotografii facute de catre un impatimit al pasiunii pentru imortalizarea naturii, cu ajutorul unui telefon cu camera foto digitala de 3 Mp:

1 2 3 4 5 67

 2.  O noua creatie in materie de desen a minunatei noastre artiste Victoria G.:

DSC05408

3.  Si cateva versuri minunate apartinand unei scriitoare de renume, pe numele ei de Floarea Carbune:

Femeie,

Metaforă vie a vieţii,

Creată din duh şi tină,

Ai sufletul de jar

Şi trupul de lumină.

Femeie,

Ca marmura imaculată esti,

Radiind de-atata frumusete,

Scaparand scantei in viata mea

Dandu-mi fiori pentru asa o tinerete.

Timp liber

Timpul liber se imparte in mai multe sectiuni, asa cum reiese din numarul trecut al revistei, iar astazi vom vorbi despre alte doua subtitluri:

1. Marriage Art (Arta decoratiunilor unei nunti);

2. Jewel Art (Design bijuterii).

 

1.  Arta decoratiunilor unei nunti este minutios realizata prin succesiunea detaliilor si stilul prin care totul se impleteste, rezultand un tot unitar remarcabil, de aceea va invit sa vedeti cateva poze, care ilustreaza atent decoratiunile de nunta.

8 9

 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 2728 29

 

 2.  Arta designului de bijuteriiare un farmec aparte si impleteste frumusetea bijuteriilor cu designul minutios lucrat, ce iti incanta privirea intr-un mod inedit. Sper sa va placa! 🙂

3031 32

 

 La revedere tuturor! :*

Lasă un comentariu