6. Cele mai frumoase ficuri ale lunii

Prinţesa întunericului” scris de Dany. Rezumat: „Ea este o adolescentă, foarte atrăgătoare dar în acelaşi timp extraordinar de diferită de semenii săi. Pe când colegii şi prietenii ei caută să ia cât mai mult din petreceri, sex şi droguri, EA este interesată de mistică. După ce a găsit o carte interesantă în mansarda casei sale care seamănă mai mult cu un jurnal, care la început ia insuflat un pic de groază. Dar lăsând temerile la o parte a început să investigheze cazul, cufundându-se tot mai mult în legende de mult uitate despre vampiri şi vrăjitoare. Şi totuşi al cui este acest jurnal care mai mult seamănă cu o carte scrisă în decursul unui secol. Întâmplător unul din prietenii ei dă peste cartea pe care ea se străduia să o ascundă de ochii lumii. Fiind organizată o nouă petrecere ca de obicei care trebuia să se termine cu minori dormind prin toate colţurile, dar gaşca decide să îşi bată joc puţin de fata punând la cale o scenă din cartea fetei care după relatarea cărţii ar trebui să o transforme într-un monstru, copii crezând că astea sunt doar basme pregătesc tot necesarul pentru RITUALUL din cartea veche.” Îl găsiţi aici.

This gay is my boyfriend scris de Andreea.Rezumat: Izabella Marie Swan este fiica unuia dintre cei mai sofisticati si importanti afaceristi din America .In vara anului 2012 ,Charlie Swan viziteaza Forksul pentru un bun prieten Billy Blake .Izabella Swan are doar doua prietene in Forks Lucy si Laura .Acestea doua reusesc sa o ia pe Izabella la o petrecere de adolescenti nu asa de sofisticata ca si balurile de societate .La petrecere Izabella isi face prieteni noi .Cunoasete o alta familie ,mai exact pe copiii din familia Cullen .O alta familie respectata si foarte influenta in America.Pe durata petrecerii Izabella este pe cale sa pateasca ceva foarte rau ,dar un tanar chipesi cu ochii verzi o salveaza .Acesta este Edward Masen .Un tanar ,rebel,fermecator si ….gay ?!Il gasiti aici.

You belog with me scris de Alexandra.Rezumat: Bella tocmai a terminat liceul si e in cautare de o slujba. Ea ajunge sa lucreze ca secretara in firma de avocatura a lui Carlisle. Acolo ea il va cunoaste pe Edward si vor deveni buni prieteni. Pe parcurs Bella se indragosteste de seful ei Edward, dar ii e teama sa-i marturiseasca acest lucru deoarece ea considera ca nu este o fata tocmai frumoasa. Ceea ce nu stie Bella, este ca si Edward s-a indragostit de ea. Oare isi vor face ei curaj sa-si marturiseasca sentimentele sau se vor iubi in tacere?Il gasiti aici.

O picatura intr-un ocean scris de Ramo.Rezumat: Viata cu adevarat traita este in trecut sau in viitor – prezentul este un interludiu..un straniu interludiu in care recurgem la trecut sau viitor ca sa ne slujeasca drept marturie ca traimDar daca trecutul vrei sa il uiti, iar viitorul este pus sub semnul intrebarii ? Atunci ce ai putea face decat sa mori incet ? Sa vezi cum esti distrus, sa vezi cum fiecare secunda care trece te arunca din ce in ce mai aproape de prapastie, dar totusi nu te arunca acolo ca sa scapi ? Si daca ai vrea sa scapi, sa rupi odata pentru totdeauna firul vietii tale si nu reusesti ? Atunci trebuie sa iti gasesti un scop in viata, ceva pentru care sa lupti si sa uiti de trecut, sa il lasi sa zaca intr-un sertar.Dar ce se intampla atunci cand esti obligat sa deschizi sertarul, sa revezi fiecare amintire ucigatoare, sa se redeschida acea rana si un cutit sa patrunda din nou in ea ? Ce poti face atunci ? Poate doar sa iti dai doua palme si sa mergi mai departe, sa te ridici din balta de sange si sa iti scuturi hainele, sa traiesti cu cutitul acela infipt prefacandu-te ca nu te doare, doar ca sa supravietuiesti asa, traind doar pentru acel scop.Il gasiti aici.

Lasă un comentariu