9. Cele mai frumoase si mai interesante bloguri

Zambiti, va rog, ca se filmeaza! 🙂

Filmul la care participati este unul sublim, profund; este filmul vietii, al inspiratiei si renasterii, iar fiecare din noi inspira aura vibranta a participarii la acest festival, viata in toate culorile si in toate formele ei.

Ce va exprima cuvantul „blog”? Un simplu cuvant fara valoare? O simpla corabie in largul marii? Ei bine, nu este asa, dragi cititori.

Blogul exprima vigoare, viata, culoare si particularitate. Nimeni nu se manifesta la fel atunci cand scrie. Nimeni nu incearca sa acapareze, ci toti incearca sa vibreze laolalta, treptat, pentru a-si exprima fiinta in cele mai felurite randuri.

1

Astfel, va voi teleporta in lumea a catorva bloguri de valoare, care sper sa va incante si pe voi si sa zambim cu totii spre destinatia in care se reflecta filmul 🙂

Noi suntem protagonistii!

Art is funny este un blog in care ne descoperim de fiecare data, un blog in care inima si ratiunea se unesc laolalta actionand simultan. Eul nostru isi gaseste linistea in acest loc si tot aici, poate intalni sursa de unde se poate incarca pozitiv. Va invit si pe voi sa incercati!

Si stagnam tot in partea aceasta a blogurilor revelatorii, iar de aceasta data, va prezint un blog cu totul si cu totul special; este mai mult decat un glas al cugetului personal; este insusi sufletul tau caruia te destainui si gasesti solutia la framantarile tale cotidiene. Acest blog este un fel de blog meditativ, care activeaza nu doar gandirea umana, ci si dezvoltarea personala. Va prezint blogul Reamintiri! Sper sa va bucurati de el, deoarece meritati un astfel de tratament.

2

Un alt blog interesant care rasfata orice femeie si de ce nu, implicit pe barbati, datorita paletei de culori variate care ii inspira vizual, acest blog trateaza un subiect destul de interesat si anume, arta pasiunii pentru orice lac de unghii, sau oja. Cred ca va va incanta acest blog, dar sa va las in preajma Allesandrei. Ea va stii mai bine cum sa va atraga  😀

Si vom incheia cu un blog destul de inspirativ, care nu are nevoie de foarte multa prezentare, deoarece va veti convinge, de indata ce veti pasi in lumea special creata pentru voi. Este vorba de blogul Alexandrei Vaduva, care te fascineaza nu numai prin aparenta, simplitate si stil, ci si prin muzicalitatea emanata de pian, cel mai de seama prieten al interpretei.

3

 

Va las in compania ei si pana data viitoare, va urez o luna plina de caldura sufleteasca si muzicalitate!

 

 

La revedere, dragii mei! :* 🙂

Lasă un comentariu