4. Stiri si gafe in showbiz

            De cand ne era dor de cateva stiri bomba din showbiz, nu-i asa?

            Tocmai din acest motiv, am venit cu cele mai fresh stiri bomba din lumea vedetelor, unele fiind clasate ca si gafe.

            Pe 18 noiembrie 2012, în Los Angeles s-a desfasurat gala American Music Awards. Nicki Minaj, Justin Bieber, Carly Rae Jepsen, Pink si Usher sunt doar câtiva dintre artistii care au urcat pe scena, dar si care au fost premiati pentru activitatea lor muzicala.

Printre ei s-a numarat si Ke$ha (25). Blonda, interpreta hit-ului „Tik Tok”, a oferit un show incendiar, lasându-se pipaita de dansatorii sai, în timp ce ea s-a „satisfacut” singura, atingându-se între picioare.

 

 

            Si pentru a poposi si in lumea vedetelor din Romania, mioriticele senzatii ale plaiului romanesc, o avem in prim plan pe “draga” noastra Oana Zavoranu, care ne incanta asa cum stie ea mai bine de ceva timp incoace, cu te miri ce micsunele gogonate, sa o tinem noi in spate.

Dupa ce s-a scris ca Oana Zavoranu are o sinuzita cu sindrom meningeal si un timpan spart, directorul medical al Spitalului Elias a precizat ca vedeta nu are nici una dintre aceste probleme de sanatate.

„Oana Zavoranu a produs mai multa valva în spital. S-a prezentat la camera de garda si a fost diagnosticata cu o migrena, nici macar timpanul nu îl are perforat. I s-a dat o reteta si trebuie sa mai faca niste investigatii pe care nu stiu daca le-a facut sau nu”, a declarat medicul specialist ORL Daniela Safta pentru Ziarul Ring.

 

            „Nu a fost internata în spital… pentru o durere de cap nu internam oamenii. Sa fim seriosi, lucrez de 33 de ani la ORL si am întâlnit doar doua cazuri de meningita acuta. Totul este o minciuna!”, a mai adaugat acesta.

„Oanei i s-a facut rau din cauza sinuzitei. Are stari de voma, are o raceala puternica si pur si simplu i s-a facut rau. A chemat ambulanta pentru ca nu a mai suportat durerea. Ea are oroare de spitale asa ca asteptam sa vedem care este diagnosticul medicului. E groaznic pentru mine sa stiu ca fiica mea nu este bine”, declara saptamâna trecuta Marioara Zavoranu pentru wowbiz.ro.

 

            Si sa revenim la vedele din afara spatiului romanesc.

            Se pare ca actorul Sean Penn a fost vazut flirtând cu Florence Welch, solista trupei Florence + The Machine.

            Sean Penn (52), fostul sot al Madonnei , s-a aratat interesat de englezoaica Florence Welch (26) dupa ce a întâlnit-o în urma cu doua saptamani la uneveniment de caritate, Gucci Art, în Los Angeles.

„Sean a flirtat cu ea toata seara si se putea observa focul pasiunii între ei”, a declarat un martor pentru Daily Mail.

            Dupa divortul de Robin Wright, în 2010, Sean Penn a fost surprins în tandreturi cu mai multe tinere celebre. Scarlett Johansson (27) a acceptat sa iasa cu el câteva luni, la fel si modelul Petra Nemcova (33).

 

            Si daca a venit momentul sa vorbim despre gafe, haideti sa mai nominalizam o gafa, de data aceasta vedeta surprinsa este insasi Corina.

            Fie ca se afla la un eveniment, sustine un concert sau filmeaza un videoclip, Corina Bud nu se sfiieste sa isi etaleaza sfârcurile, chiar daca este posesoarea unei perechi de sani foarte mica.

„La 17 ani, când mi-am dat seama ca sanii or sa-mi ramâna mici, m-am obisnuit cu ideea. Barbara Streissand are nasul mare, dar nu s-a operat, ba chiar asta o face mai sexy, asa ca de ce eu mi-as mari bustul, daca pe mine asta ma face mai sexy”, a declarat simpatica cântareata.

 

Mai mult, statutul de mama si de a nu o împiedica pe Corina nici macar sa poarte sutien: „Nu port niciodata sutien, chiar daca am o bluza transparenta. Mi se pare sic un sfarc la vedere, în plus am niste sani frumosi, de ce i-as ascunde?”.

Si ca sa incheiem intr-o atmosfera si mai relaxanta aceasta rubric, haideti sa va fac cunoscuta cea mai controversata roche de mireasa a tuturor timpurilor.

Bine, intre noi fie vorba, nici nu o putem numi rochie. Brandul Kaviar Gauche a prezentat acum ceva timp in urma la saptamana modei de la Berlin, cea mai ciudata rochie de mireasa din toate timpurile. Aceasta este formata din lenjerie intima pentru a acoperi partile esentiale ale corpului, cateva dungi care leaga colierul din jurul gatului de sutien si chilotei si, un voal lung, care „acopera” tot corpul.

Ai avea curaj sa mergi la altar intr-o astfel de rochie?

Aici aveti imagini cu asa numita roche, insa daca urmeaza sa va celebrati cea mai frumoasa zi a vietii voastre, va sfatuiesc sa nu adoptati o asemenea tinuta 😉

 

Lectura placuta in continuare! 🙂

Lasă un comentariu