3. Cufarul fermecat

Timpul liber

Timpul liber a devenit o atat de deziderata activitate in zilele noastre, deoarece lipsa timpului liber ne rapeste tuturor din bucuriile vietii si astfel, conditiile de stres sunt cu mult mai mari, generand asfel boli de diverse structuri sau forme, unele neputand fi depistate la timp, sau chiar negasindu-se astfel un antidot pentru acestea.

Cu cat traim mai sanatos, cu atat mai bine si cu cat ne bucuram mai mult si de timpul nostru liber, cu atat vom trai mai mult, datorita bucuriei, necesara oricarui organism.

Vom delimita astfel timpul liber in: „Arta Vestimentatiei” (Fashion Art) si „Arhitectura unei Locuinte si Decoratiuni” (House Art and Decorations). De restul delimitarilor timpului liber vom vorbi insa, in numerele viitoare.

Arta Vestimentatiei (Fashion Art)

Cine nu viseaza sa poarte rochii din dantela, mai ales intr-un anotimp calduros? Nu cred ca veti rezista urmatoarelor modele. Astfel, va vom prezenta 16 modele de rochii, care vor face deliciul fiecarei doamne si domnisoare impatimite de designul fermecator al rochiilor dantelate.

Rochie Havana Somon

 Cocheta si feminina, aceasta rochie este confectionata din dantela subtire tricotata imbinata cu dantela discreta.

1

Rochie Nissa crem

Rochie ampla, forma A, realizata din dantela.

2

Rochie Type Z

3

Rochie din dantela Pull&Bear

 Rochie de dantela paetata cu dublura, stransa in talie, spate decolat.

4

Rochie Nicole Enea din dantela

5

Rochie clos din dantela

Rochie TinaR din dantela.

6

Rochie cu dantela Figl Collection gri

7

Rochie de seara din dantela

Rochie de seara cu maneca scurta VOTRE MODE, decolteu in V petrecut in fata (cu captuseala forma bustiera) si in V la spate, volane rebrodate cu perle fantezie si paiete in fata.

8

Rochie lunga din dantela

 Rochie fara maneci, model roman cu decolteu rotund.

9

Rochie Gabriella Rocha

Rochie din dantela ivorie sau neagra.

10

Rochie eleganta alba din dantela cu fusta clos

11

Rochie din dantela Heine

12

Rochie eleganta din dantela

 Rochie neagra din dantela, cambrata pana in talie si in clos in partea de jos. Are decolteu rotunjit si se inchide cu fermoar ascuns pe spate. Dantela ii da un aer elegant, rochia fiind ideala pentru o tinuta de seara.

13

Rochie peplum din dantela

 Rochie eleganta cu bust din dantela si volan in jurul taliei – ivoire.

14

Rochie din dantela fina

15

Rochie nude din dantela si paiete

 Rochie din dantela foarte fina cu paiete, incretita la spate si pe laterale. In talie are un cordon din matase naturala. Rochia este dublata cu captuseala din viscosa si se inchide cu fermoar pe mijlocul spatelui.

16

Arhitectura unei Locuinte si Decoratiuni

(House of Art and Decorations)

Decoratiunile interioare au devenit din ce in ce mai variate si sofisticate, dar in egala masura, superbe si de efect, dand o nuanta de prospetime si nou intregului spatiu al locuintei. Arhitectii opteaza in prezent pentru tatuajele aplicate pe peretii camerelor, iar designul picturilor proaspete florale, de asemenea amplifica locul dandu-i o tenta unica de naturalete.

3

4

5

6

7

8

9

10

Creatii

Iata dragii mei ca a venit timpul pentru rubrica de „Creatii” si va voi prezenta cateva dintre noutatile cu care vin spre intampinarea voastra, sper eu nu doar agreabile, ci si impresionante, ca urmare va las pe toti sa va delectati cu aceasta surpriza cu care sper sa va surprind si sper sa va placa!

Victoria G. => Foto Design

Before

2

After

Best Behavior

Lidia Alina Nicolae => Picturi in Ulei

179745_574773942574821_743692387_n 992971_575235062528709_452333343_n

Ioana Farcasiu => Desen

desen_932120201011

Sper ca v-au placut aceste minunate creatii, iar pana data viitoare, lectura minunata va urez!

Pe curand! :*:)

Lasă un comentariu