9. Cele mai frumoase si interesante bloguri

            In aceasta zi minunata am ocazia sa va prezint cateva bloguri la fel de surprinzatoare, dat fiind faptul ca tocmai am sarbatorit Ziua Indragostitilor si Dragobetele si ne apropiem cu pasi marunti de sarbatoarea Martisorului.

            Sper sa va incant cu aceste mici surprize ale lumii blogurilor si sa va dau idei pentru alegerea martisoarelor doamnelor si domnisoarelor pe care le stimati si le apreciati.

 

Asadar, primul blog pe care vreau sa vi-l prezint, se numeste “Micul Bazar” si il gasiti chiar aici, insa asa cum este si titlul blogului, exprima idea de bazar si se pot achizitiona online obiecte casnice dintre cele mai diverse.

 

Un alt blog interesant il reprezinta si blogul “Buburuze”, blog pe care il gasiti aici si care impresioneaza prin detaliile handmade in materie textila, din care ies cele mai interesante lucruri de natura vestimentara, tesaturi si tapeturi.

 

Ca sa excelam prin martisoarele pe care le vom darui persoanelor feminine iubite din viata noastra, va invit sa va delectati cu acest blog dragut intitulat “Martisoare”. Il puteti gasi aici si va puteti bucura de diversele sortimente atat de atent selectate pentru a fi date spre vanzare. Persoanele carora le vor fi destinate vor fi foarte incantate pentru alegerile facute de voi.

 

Si ca sa ne bucuram de intreaga perioada pe care o traversam in intalnirea noastra cu primavara, am ales un blog care fascineaza printr-un apus minunat de soare si ne incanta ziua prin multe alte minunate informatii date de articolele pe care face cunoscute. Blogul se numeste “Algarve Blog” si va puteti bucura de el chiar aici.

 

Iar acum va invit intr-o calatorie in lumea blogurilor care ne zambesc invitandu-ne la randul lor sa ne bucuram de diverse locatii de pe mapamond si uluindu-ne cu splendoarea prin care ne atrag pe fiecare dintre noi, astfel ca va dezvalui doua locatii care merita sa fie vizitate de Ziua Martisorului datorita reducerii furnizate de agentie. Locatiile sunt reprezentate de Roma si Istanbul, iar blogul se intituleaza “Groupon”. Puteti gasi cele doua locatii aici si aici, iar blogul il puteti accesa aici.

Sper ca v-a placut itinerariul traversat alaturi de mine in lumea blogurilor si cred cu tarie ca v-am facut o zi minunata, o zi superba care reliefeaza o perioada de basm si anume venirea spectaculoasa a primaverii.

 

Va multumesc pentru atentia acordata si ma bucur ca v-am inseninat ziua!

Pe aceasta cale, va urez inca o data un sincer “La multi ani!” celor indragostiti si viitoarelor sarbatorite cu ocazia Martisorului si sa ne auzim cu bine data viitoare cand ne vom reintalni, mai plini de vise decat acum si increzatori in viitorul ce va urma!

 

La revedere! 🙂

Lasă un comentariu