6. Fashion and beauty

Fashion

Horoscopul fashionist:

Ce haine poarta zodia ta in acesta vara?

BERBEC:

Berbecul este adeptul stilului comod, practic si in pas cu moda. Tine foarte mult la detalii si stie cum sa se puna in valoare prin haine. Este o prezenta subtila si eleganta, un bun cunoscator al brandurilor si prefera categoric calitatea, nu cantitatea.

Se imbraca foarte chibzuit si prefera sa investeasca mult in haine putine care pot fi combinate in loc sa cheltuiasca putin pe haine de calitate indoielnica.

1

CE POARTA: PANTALONI SCURTI, CAMASI FLUIDE, ACCESORII SUPRADIMENSIONATE

TAUR:

Cea mai delicata parte a corpului a unui Taur este gatul si pieptul, pe care adora sa le puna in videnta. De aceea, poarta haine decoltate si nu suporta obiectele vestimentare prea stramte, in special in zona gatului.

Nu se da in laturi de la blugi si pantaloni comozi insa stie cum sa-i accesorizeze astfel incat sa nu fie banal. Taurul are un simt estetic bine dezvoltat iar femeile sunt experte in arta machiajului.

CE POARTA: FUSTE LUNGI, ROCHII DE DANTELA, TOPURI COMODE

GEMENI:

In functie de stilul adoptat intr-o anume zi, iti poti da seama de starea de spirit a Gemenilor. Sunt foarte schimbatori si se imbraca in functie de chef. Nu tin cont de standarde dar au intotdeauna o infatisare bine pusa la punct, foarte ingrijita si foarte placuta. Se imbraca uneori in haine vintage iar a doua zi pot adopta o tinuta rock sau punk.

CE POARTA: ORICE II TRECE PRIN CAP. FUSTA LUNGI, HAINE DE PIELE, TRICOURI COLORATE

RAC:

Nativul in aceasta zodie se imbraca intotdeauna cu gust si foarte elegant. Uneori face cele mai bizare combinatii de haine care, in mod ciudat, ii ies foarte bine.

De exemplu poate purta o rochie cu o pereche de adidasi sau blugi cu sandale cu toc si ii va iesi de minune! Au un stil propriu, greu de imitat. In ceea ce priveste lenjeria, femeile Rac aleg doar materiale fine care sa le puna in valoare atuurile. Vestimentatia eleganta, de ceremonie, este stilul preferat al Racilor de ambe sexe.

CE POARTA: FUSTE LUNGI, ROCHII SCURTE DE SEARA, ROCHII ELEGANTE, PANTALONI OFFICE

LEU:

Leul este un iubitor de lux si investeste mult in imaginea sa. Imbracamintea sa este scumpa dar de bun gust si nu ii place sa-si etaleze etichetele. Este un cunoscator al modei si un impatimit al trendurilor pe care stie sa le adapteze personalitatii sale.

Uneori se poate imbraca excentric si iese din tipare insa totul intr-un mod placut si bine gandit. Nu iese niciodata din casa fara sa se aranjeze si arata de cele mai multe ori ca decupat din revistele de moda.

CE POARTA: TINUTE OFFICE, PIESE UNICAT, ACCESORII BINE ALESE

FECIOARA:

Nativul in aceasta zodie nu pune mare pret pe haine insa, in mod paradoxal, stie cat este de importanta prima impresie. Hainele sale nu ies cu nimic in evidenta insa au o nota subtila de eleganta. Nu arunca bani in stanga si in dreapta pentru ultimul trend dar tine foarte mult ca aparitia sa sa fie una ingrijita.

De cele mai multe ori, tinuta Fecioarei este sobra, matura si foarte serioasa. Gulerul si mansetele vor fi intotdeauna albe, unghiile foarte curate iar dantura lor arata impecabil!

CE POARTA: TINUTE OFFICE, CAMASI, ROCHII SI FUSTE MIDI

BALANTA:

Aceasta zodie are un simt estetic deosebit. De aceea, se imbraca intotdeauna foarte elegant, cu mult bun gust. Nu vei vedea niciodata o Balanta purtand haine ponosite sau demoadate.

Atunci cand resursele financiare ii lipsesc, va folosi cu multa arta hainele vechi, vintage sau chiar second hand. Tine foarte tare la eticheta si o tinuta ingrijita, bine gandite este o forma de respect atat catre sine cat si fata de ceilalti.

CE POARTA: ROCHII FLUIDE, VAPOROASE, ESARFE, OCHELARI DE SOARE, CAMASI

SCORPION:

Puterea senzuala a Scorpionului si misterul care il caracterizeaza se reflecta in vestimentatia sa.

Aparitia sa nu poate fi ignoarata si se face remarcat prin eleganta, bun gust si stil. Nu se imbraca niciodata cu ceva socant insa stie sa isi evidentieze atuurile fizice.

Are insa si momente in care simt nevoia exagerata de atentie iar atunci apeleaza la bluze cu decolteuri generoase, pantaloni mulati si fuste scurte.
Ii place sa testeze trenduri noi insa are un stil al sau aparte, bine definit.

CE POARTA: PANTALONI MULATI, FUSTE-CREION, INELE SI CERCEI MASIVI

SAGETATOR:

Visatorul si filosoful zodiacului prefera hainele care ii lasa multa libertate de miscare. Ceea ce nu inseamna ca va ajunge la petreceri imbracat in triou si pantaloni de sport. Isi alege hainele cu multa grija si este foarte atent la materialele din care sunt confectionate.

Prefera tesaturile naturale din in, matase si bumbac. Desi sunt un pic mai scumpe, Sagetatorul pune pret pe calitatea hainelor . Nu este o aparitie clasica si are in el un strop de excentricitate care se reflecta in stilul sau vestimentar.

CE POARTA: ROCHII FLUIDE, FUSTE LUNGI, PANTALONI DE IN

CAPRICORN:

Capricornul este un om foarte serios si orientat spre ascensiunea profesionala. Din garderoba sa nu vor lipsi niciodata tinutele office sau hainele sobre. In acelasi timp, va purta un accesoriu cheie care va atrage privirile si va inveseli aspectul hainelor.

Adora hainele de calitate, cu o anumita eleganta, pe care le va purta in timpul liber. Ai mari sanse sa gasesti un Capricorn aranjat si dichisit la orice ora din zi si din noapte. Nu este complexat de fizicul sau si pune mult pret pe prima impresie. Iti poate spune care sunt cele mai bune buticuri de haine din oras si ce la ce croitor sa apelezi.

CE POARTA: ROCHII ELEGANT, PANTALONI OFFICE, CAMASI, BLUZE VAPOROASE IN CULORI SOBRE

VARSATOR:

Nativul in Varsator are o fire avangardista si este un mic revolutionar in sinea sa. Mereu in pas cu moda, imbracat potrivit celor mai noi trenduri, Varsatorul da tonul in moda. Adeseori poarta haine croite special pentru el.

Uneori face combinatii vestimentare absolut bizare, cu fuste purtate peste pantaloni sau haine office cu pantofi sport insa ii ies intotdeauna si “simte” cum sa le poarte pentru ca are atitudinea potrivita. El stie foarte bine ca hainele trebuie sa se potriveasca, nu sa se asorteze. Prin urmare nu va apela niciodata la solutia habarnista de geanta-pantofi-curea intr-o singura culoare.

CE POARTA: BLUZE IN CULORI TARI, PANTOFI CU TOC FOARTE INALT, ROCHII INSPIRATE DIN CULTURILE ORIENTALE

PESTI:

Vestimentatia nativului in Pesti este discreta si delicata. Mizeaza pe combinatiile clasice de haine, cu cate un mic accent deosebit de feminin. Se imbraca in culori calde, pastelate cu o nota romantica.

Atunci cand se simte deprimat, poarta haine largi, lalai, care atarna. Se intampla insa foarte rar acest lucru. Tine foarte tare la imaginea sa si nu il prinzi foarte des pe picior gresit. Hainele sale sunt croite in linii simple, fara artificii inutile.

CE POARTA: TINUTE BUSINESS, FUSTE LUNGI, BLUZE DE IN

Beauty

Criolipoliza: metoda revolutionara de slabit

„Vrem o metoda revolutionara de slabit!” au spus femeile, iar ruga lor a fost ascultata. Asa s-a inventat criolipoliza, cea mai noua si mai eficienta metoda de slabit

Bineinteles ca nu asta este adevaratul motiv pentru care criolipoliza a venit in intampinarea satisfacerii celor mai pretentioase dintre noi.

Tehnologiile care folosesc metoda arderii grasimilor sunt suficiente, am putea spune sa sunt chiar prea multe, asa ca era timpul si pentru o metoda care ingheata celulele adipoase pentru a le putea distruge.
Si ce poate fi mai bun vara asta decat sa slabesti fara sa depui efort, fara sa transpiri, sa gafai si sa te sfarsesti de caldura aparatelor de slabit?

2

Criolipoliza este cea mai noua metoda de slabit, fiind o metoda revolutionara cu ajutorul careia putem spune adio tesutului adipos nedorit.

Tratamentul presupune inghetarea celulelor grase si spargerea acestora, impiedicandu-le sa mai reapara.

Aceasta noua metoda poate fi folosita atat de femei cat si de barbati.


Cum functioneaza metoda?

Aparatul folosit pentru efectuarea tratamentului se numeste Cryogen. Acesta practic aspira pielea de sub el asa cum o face un vacuum. In tot acest timp, celulele adipoase sunt inghetate pentru ca pe o perioada de 3 saptamani ele sa se sparga si sa dispara aspectul de coaja de potrocala atat de inestetic.

O sedinta cu Cryogen se poate efectua o data la 45 de zile, nu mai devreme, pentru ca in tot acest timp celulele din zona tratata continua sa se sparga astfel incat stratul de grasime sa dispara complet.
Se poate utiliza pe orice zona a corpului, un singur aparat sau doua in acelasi timp. Dupa ce aparatul este indepartat, pielea este un pic vanata din cauza inghetarii celulelor, dar acest lucru dispare in doar cateva minute.

Unul dintre cele mai mari avantaje al acestei noi metode este aspectul sanatos si frumos pe care il lasa pielii. Nu raman semne si nici vanatai.

Poate va intrebati cum si unde dispar aceste celule inghetate. Pe intreaga perioada a procesului de slabire, acestea sunt eliminate in mod natural prin procese metabolice.
Procedura nu este deloc dureroasa. Singura senzatie pe care o veti simti este cea de raceala in zona tratata.

Timpul necesar pentru a obtine rezultatele dorite

Perioada de timp variaza de la o zona la alta. De exemplu, daca vrem sa scapam de grasimea de pe abdomen, sunt necesare doua aplicari (doua aparate) timp de 30 de minute.

Daca zona afectata este cea a coapselor, tratamentul poate dura intre 30 si 90 de minute pentru a obtine rezultate vizibile.

Sursa: www.kudika.ro

Lasă un comentariu