5. Bun venit in bucataria mea!

Rulada de pui in crusta de alune

 

   Timp de preparare:

1 ora si 30 minute (complexitate redusa)

 

Ingrediente:

  • un piept de pui
  • 2 linguri mustar dulce
  • 5 g costita
  • 100 g branza topita
  • 1/2 morcov
  • sare,piper,cimbru
  • 50 g alune macinate

 

Mod de preparare:

Desfac peptul de pui, sa obtin o foaie dreptunghiulara. Bat pieptul de pui pana obtin o foaie subtire pe care o condimentez si o ung cu mustar. Asez la un capat felii de branza topita si felii de morcov taiat in lungime.Rulez o data,asez felii de costita si inca un strat de branza topita, apoi rulez pana in capat.Ung ruloul cu ulei, il infasor in folie de aluminiu si dau la cuptor pentru 50 minute, in tava unsa cu ulei si o cescuta de apa. Desfac folia,las sa se raceasca, ung cu albus de ou,tavalesc ruloul prin alune macinate si prajesc cateva secunde in tigaia cu ulei incins. Rumenim uniform pe toate partile ruloului. Las sa se raceasca,tai felii si servesc rece ca aperitiv sau cald cu garnitura de cartofi, pilaf sau paste. Noi am servit cu paste, peste care am stropit sos de ardei.

 Rubrica Nr.5

Acestea fiind spuse, va urez pofta buna tuturor! :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s