9. Cele mai frumoase mesaje de la cititori

Pentru aceasta rubrica, ne-am gandit la o surpriza pentru voi, prietenii nostri cititori.

                 Cu ocazia Sf. Valentin si a Dragobetelui pe care le celebram pe 14 si respectiv 24 februarie, v-am selectionat cele mai frumoase declaratii de dragoste din filmele cele mai romantice si speram sa va bucurati de ele alaturi de persoana iubita, iar pentru cei singuri, sa spere ca isi vor intalni marea dragoste si cu siguranta o vor gasi.

                 Iata cateva dintre ele:

Allie și Noah – The Notebook:

Deși logodită, după ce află din ziare că Noah (Ryan Gosling), tânărul de care s-a îndrăgostit nebunește într-o vară, a costruit casa viselor ei, Allie (Rachel McAdams) merge să-l viziteze. Aici, sentimente din trecut ies la suprafață și o fac pe Allie să fie foarte confuză în ceea ce privește logodna. Declarația de dragoste pe care i-o face Noah este cu atât mai convingătoare cu cât, cei doi actori au format un cuplu și în viața reală.

“Noah: Ai vrea să stai cu mine?
  Allie: Să stau cu tine? De ce? Uită-te la noi, deja ne certăm.
  Noah: Asta facem noi, ne certăm…Tu îmi spui când sunt un ticălos arogant și eu îți spun când ești o pacoste. Ceea ce ești, 99% din timp. Nu mi-e frică să-ți rănesc sentimentele. Ai o contralovitură de 2 secunde, apoi continui să faci următorul lucru enervant.
  Allie: Și ce?
  Noah: Și nu va fi ușor. Va fi foarte greu. Va trebuit să muncim în fiecare zi, dar vreau să fac asta pentru că te vreau. Te vreau, pentru todeauna, tu și eu, în fiecare zi. Faci ceva pentru mine, te rog? Imaginează-ți viața ta pentru mine? peste 30 de ani de-acum? 40 de ani? Cum arată? Dacă e alături de el, pleacă. Pleacă! Te-am pierdut o dată, cred că mai pot încă o dată. Dacă aș crede că asta îți dorești cu adevărat. Dar nu accepta calea mai ușoară.”

Prințul Henry și Danielle – Ever After: A Cinderella Story:

În Ever After, Drew Barrymore și Dougray Scott rescriu povestea Cenușăresei. Danielle (Drew Barrymore) este o fată de rând, care locuiește cu mama vitregă și cele două fiice ale acesteia. Chiar dacă lucrurile nu se întâmplă la fel ca în celebrul basm, ideea centrală este păstrată: o fată de rând îi fură inima unui prinț și după depășirea unor obstacole, trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți.

“Îngenunchez în fața ta nu ca un prinț, ci ca un bărbat îndrăgostit. Dar m-aș simți ca și un rege

dacă tu, Danielle de Barbarac ai fi soția mea.”

 

Yvaine și Tristan – Stardust:

Protagonistul filmului, Tristan Thorn (Charlie Cox), jură că va găsi o stea căzută, pentru a câștiga inima Victoriei(Sienna Miller), fata pe care vrea să o ceară de soție.  Însă când în locul stelei găsește o femeie tânără – Yvaine (Claire Danes), cei doi ajung să se îndrăgostească unul de celălalt.

“Știi când ți-am spus că știu prea puține despre iubire? Nu a fost adevărat. Știu multe despre iubire. Am văzut-o secole de-a rândul și a fost singurul lucru care a făcut privirea lumii tale suportabilă. Toate războaiele, durerea, minciunile, ura…M-au făcut să-mi doresc să mă întorc și să nu mă mai uit niciodată jos. Dar când văd felul în care umanitatea iubește…Poți să cauți în toate colțurile universului și nu vei găsi nimic mai frumos. Deci da, știu că iubirea este necondiționată. Dar mai știu că e și imprevizibilă, neașteptată, incontrolabilă, insuportabilă și ușor de confundat cu aversiunea și…Ce încerc să spun, Tristan, este….Cred că te iubesc. E aceasta iubire, Tristan? Nu mi-am imaginat-o niciodată pentru mine. Inima mea…Simt ca și cum pieptul meu abia o mai poate ține. De parcă ar încerca să scape, pentru că nu-mi mai aparține. Îți aparține ție. Și dacă o vrei, nu îmi doresc nimic în schimb, niciun dar, niciun bun, nicio demonstrație de devotament. Nimic decât certitudinea că mă iubești și tu. Doar inima ta în schimbul inimii mele.”

Seth și Maggie –City of Angels:

În City of Angels, Maggie (Meg Ryan) și Seth (Nicolas Cage) se îndrăgostesc iremediabil unul de celălalt. Singurul inconvenient este că, ea este o femeie simplă, iar el este un înger. În fața iubirii adevărate, eternitatea este un lucru la care Seth renunță fără regrete.

“Prefer adierea părului ei, un sărut de pe buzele ei, atingerea mâinii ei, decât eternitatrea fără toate astea.”

Joe Black și Susan –Meet Joe Black:

Joe Black (Brad Pitt) este Moartea întrupată în corpul unui tânăr blond și seducător, care  apare la ușa omului de afaceri Bill Parish (Anthony Hopkins), pentru a-l lua în lumea de dincolo. Însă, până și Moartea cade în capcana sentimentelor și se îndrăgostește chiar de fiica (Claire Forlani) bărbatului pe care trebuie să-l ia.

“Ia dragostea, înmultește-o cu infinitul și du-o la profunzimea veșniciei….Chiar și așa ai avea doar o licărire a ceea ce simt eu pentru tine.”

Melvin și Carol –As Good as It Gets:

Melvin (Jack Nicholson) este un bărbat cu obiceiuri ciudate, obsedat de curățenie și microbi, care se îndrăgostește de Carol (Helen Hunt), însă îi este greu să îi arate adevăratele lui sentimente, fiind obișnuit să trăiască o viața strictă și singuratică. Prin faptul că a mers la 4 dimineața la ușa femeii pe care o iubește pentru a-i spune un complient sincer, a reușit să o cucerească iremediabil.

“Am un compliment frumos pentru tine. Doar lasă-mă să vorbesc. S-ar putea să fiu singura persoană de pe fața pământului care știe că ești cea mai minunată femeie de pe Pământ. S-ar putea să fiu singurul care apreciază cât de uimitoare ești în toate lucrurile pe care le faci. Cum te porți cu Spencer și în fiecare gând pe care-l ai. Și cum spui ceea ce crezi. Și cum tot timpul vrei ceva ce e în totalitate corect și bun. Cred că majoritatea oamenilor nu văd asta la tine  și mă uit la ei întrebându-mă cum te pot privi când le aduci mâncarea și le cureți mesele fără să-și dea seama că tocmai au cunoscut cea mai frumoasă femeie în viață. Și faptul că eu văd asta mă face să mă simt bine față de mine.”

Inca o data va uram “La multi ani!” tuturor indragostitilor si fie ca micutul Cupidon sa le pregateasca minunate intalniri si celor singuri!

 

Speram ca v-a placut si acest numar al revistei si va mai asteptam!

 

 

Pe curand! 🙂

Reclame

2 gânduri despre „9. Cele mai frumoase mesaje de la cititori”

  1. Din ce am rasfoit, se pare, ca voi fetele incepeti sa imi captati tot mai mult atentia asupra acestei reviste, continuati acest proiect, si totul va fi foarte bine.
    Eu personal va admir pentru aceste scrieri, sunteti tari si valoroase fetelor!

    Va pup! :*

    • Suntem fericite sa aflam ca avem cititori interesati de publicatiile noastre si vom continua cu aceasta munca, pentru a va incanta pe toti si a va delecta cu anunturile aduce in fiecare numar al revistei! 🙂 Multumim inca o data pentru aprecieri si va mai asteptam!

      Pupici!:*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s