3. Cufarul fermecat

            Asa cum bine stiti, inca de la modificarea rubricii “Timp liber” denumita ulterior “Cufarul fermecat”, am hotarat ca aceasta rubrica sa fie impartita astfel in doua subrubrici si anume “Creatii” si “Timp liber”.

            Nu vom trece mai departe fara a va aminti caci locul vostru este aici, delectandu-va cu aceasta minunata revista, iar aceasta rubrica este una special creata pentru relaxarea voastra si pentru a va bucura de timpul liber de care beneficiati intr-o mai mica sau mare masura.

Creatii

 

Vom incepe cu cateva creatii pe care le asteptam de multa vreme, creatii picturale si de desen artistic, pe care Lidia Alina Nicolae le-a facut publice inainte si dupa participarea ei la Muzeul de Arta Metropolitan din New York de la inceputul acestui an.

 1 2 3 4 5

            Daca am marturisit faptul ca adevarata creatie sta in imaginatia fiecaruia, iata cateva desene pline de o simbolistica aparte, desene apartinand Victoriei G.

 DSC05751

DSC05753 DSC05918 DSC05931

            Si pentru a finaliza aceasta subrubrica tot intr-un aspect fastuos, va invit sa cititi o carte destul de interesanta la care au lucrat doi mari artisti Floarea Carbune (scriitoare) si Mihai Catruna (artist), creatie ce a starnit pasiunea pentru frumos tuturor cititorilor si impatimitilor pentru lectura, cat si ambilor artisti.

Cartea o puteti gasi in format online pe adresa: www.calameo.com (http://en.calameo.com/read/0011240564b640a41d29b), iar frumusetea copertilor acestei minunate carti, o puteti admira chiar la aceasta subrubrica a creatiilor, pentru a nuanta expresivitatea continutului inca din aspectul mirific al copertilor realizate pentru cartea denumita astfel “Alchimia frumosului in grafica si pictura lui Mihai Catruna”.

 9

Timp liber

 

            Pentru inceput vom vorbi despre Make-up Art (Arta machiajelor) si vom continua asa cum am stabilit, cu subrubrica Funny Things (Diverse lucruri distractive).

Arta machiajelor

 

             M-am gandit ca daca tot vorbim despre arta machiajelor, ar fi minunat sa vedeti si practic doua metode de aplicare a machiajului, unul pe timp de zi, iar celalalt pe timp de seara.

Machiajul de pe timpul zilei

Machiajul de pe timpul serii

            Iar acum sa vedem poze cu rezultate de machiaje dintre cele mai diverse, care sper sa fie pe placul tuturor.

 

10 11 12 13

14

 

Diverse lucruri distractive

            Cu totii stim ca timpul liber este limitat pentru fiecare persoana in parte si ca fiecare dintre noi ne dorim putina relaxare, recreere si distractie. Jocurile nu reprezinta doar o sursa de acest gen numai pentru copii sau persoanele foarte tinere, ci de asemenea, ele constituie un mod de relaxare si distractie si pentru adulti.

M-am gandit sa enumar cateva din aceste jocuri la care multa lume participa in timpul liber de care dispune si anume: Sah, Table, Remi, Carti, Biliard, Bowling, Scrima, Karate, Yoga si multe altele.

Sah

 

 15

 

Table

 

 16

Remi

 17

Carti

 18

Biliard

 19

Bowling

20 

Scrima

21 

Karate

22

Yoga

 23

Poker

24 

Integrame

25

            Un alt mod de relaxare ar fi statul acasa in fata televizorului, a calculatorului, plimbari si calatorii, iesiri in club sau petreceri de orice fel, inot sau plimbari cu bicicleta.

Chiar si slujbele religioase reprezinta un mod de relaxare pentru cei atrasi de biserica si cultele bisericesti.

Sa traiesti sanatos inseamna sa te purifici in fiecare zi, iar modul de purificare pentru fiecare este diferit, depinde de persoane cum isi pot purifica trupul si sufletul, insa bunatatea si impartasirea cu ceilalti a lucrurilor bune din viata, reprezinta un bun inceput pentru o astfel de purificare.

 26 27

28 29 30 31 32 33 34

Ma bucur nespus ca am putut sa va impartasesc cate putin din activitatile distractive pe care marea majoritate le are in vedere atunci cand vrea sa isi petreaca timpul liber, dar despre multe altele vom vorbi data viitoare.

O zi incantatoare tuturor si sa va bucurati de ea din plin!

Pe curand! 🙂

 

2 comentarii la „3. Cufarul fermecat”

  1. Originală, interesantă, surprinzătoare…Felicitări şi admiraţie!

Lasă un comentariu