1. Despre noi (Despre continutul revistei)

Bine v-am regasit, dragii mei!

            Iata ca a venit ziua cea mare, ziua in care sa ne revedem cu totii, aici pe meleagurile, sper eu neuitate, ale Revistei voastre de suflet “Winter’s Magic”.

Dupa o lunga perioada de pauza in lumea noastra editoriala, am hotarat sa readuc prospetimea in inimile voastre, celor care cititi acest blog si implicit aceasta revista cu multa curiozitate.

Asa cum bine stiti, orice inceput trebuie celebrat ca atare, insa nu inainte de a va face cunoscute noi schimbari ce au avut loc in perioada de vacanta pe care am avut-o, schimbari ce au hotarat revenirea in prim plan a proiectului revistei, pe care cred ca ati asteptat-o cu atat de multa nerabdare.

In primul rand, vreau sa va anunt ca cele doua colaboratoare cu care aveam incheiat parteneriat, din motive personale au decis sa se retraga din lumea editoriala, fapt pentru care am hotarat sa continui singura ceea ce am inceput, pentru ca aceasta revista este viata mea si admiratia voastra ma determina sa merg mai departe cu acest proiect, fie el cat de greu de realizat, insa nu imposibil.

De aceea, revista isi va desfasura activitatea in conditiile normale cu care v-a obisnuit si pana acum, aducandu-va publicatii noi o data pe luna, iar noutatile cu care va voi incanta in fiecare numar, sper sa va capteze atentia si sa va readuca din nou zambetul pe buze la delectarea cu citirea celor publicate.

Asadar, va anunt ca veti avea parte de schimbari si in paginile revistei, insa aceste schimbari sper ca vor fi pe masura asteptarilor voastre si daca aveti sugestii sau diferite reclamatii, nu ezitati sa ma contactati pe casuta postala electronica prin_vise_ratacite@yahoo.com.

Si pentru ca am dat deja startul la celebrarea revenirii Revistei, iata ca am o surpriza pentru voi. In numai o luna si cateva zile, vom avea ocazia sa sarbatorim un an de zile petrecut de la aparitia primului numar al revistei, fapt pentru care, va invitam pe toti sa petreceti Craciunul alaturi de noi in Spiritul Magic al Iernii ca o dubla petrecere si sa dam drumul distractiei, pentru ca toti avem un “spirit magic” de care sa ne bucuram “iarna”.

Pana atunci insa, va urez calatorie de vis in lumea editoriala si astept cu mare drag impresii de la voi.

Pe curand, dragii mei! 🙂

4 comentarii la „1. Despre noi (Despre continutul revistei)”

  1. Angelinthenight a spus:

    Salutare, sunt incantat sa citesc si altceva interesant, revista aceasta este ca un remediu, dupa o zi infenala de munca.

    Te pup dulce si mult succes!

    • Buna si tie! 🙂 Ma bucur sa aud ca revista reprezinta un remediu in viziunea ta. In noul numar voi aduce la fel de multe lucruri interesante, care sa va faca placere tuturor sa le cititi. Si eu te pup dulce si inca o data multumesc pentru comentariu! 🙂

Lasă un comentariu