Etichete

, , ,


Bun gasit inca o data! 

1

Ce onoare pentru mine sa va am pe toti aici!

 

Cum era de asteptat, petrecerea este in toi si cum voi sunteti invitati de seama la acest grandios eveniment, va rog sa luati loc pe un recamier, sau in fata calculatorului si sa va faceti comozi, deoarece astazi este ziua cea mare.

Dupa cum stiti din anuntul anterior, astazi celebram uniunea blogului nostru „Winter Ice Magic” cu blogul colaborator de atata vreme si anume, fostul blog „Destine Pierdute”, asadar, sa ciocnim pentru aceasta uniune si sa ne veselim cu totii, pentru a imbratisa cu drag intreaga comunitate nou creata.

2

Sa-i uram bun venit si sa mergem mai departe cu surprizele!

 

Va mentionam anterior, ca numarul 14 al revistei „Winter’s Magic” tocmai si-a facut aparitia pe blog, ca un inceput fructuos de toamna si nu-i de mirare ca ne-am reunit cu totii astazi, deoarece, veti avea ocazia sa rasfoiti pe indelete si sa descoperiti in amanunt, tainele noilor sale publicatii.

3

Si sa nu va mai tin pe jar cu restul surprizelor: astazi se deschide site-ul promovat de „Destinele Pierdute” si regasite in noua noastra comunitate, site-ul scriitoarei de seama, indragita voastra Victoria G., site pe care il veti gasi aici si unde veti avea parte de multe surprize, care asteapta sa fie descoperite.

 

5

 

Scriitoarea si artista Victoria G. are multe surprize pentru voi in site-ul pe care il promoveaza, insa cea mai importanta dintre acestea, este lansarea minunatei sale carti si anume, primul volum din romanul fantastic de dragoste vampirico-angelic intitulat „Oare este posibila viata dupa moarte?”.

 

Coperti

Cu siguranta ii cunoasteti inceputul, insa derularea faptelor si finalitatea primului volum, exceleaza nu doar prin sensibilitate, ci si prin interesantul curs al vietii, care o determina pe eroina sa ia o decizie importanta a vietii sale. Despre ce este vorba, veti afla doar din cuprinsul cartii, insa mai multe detalii despre aceste surprize care va asteapta, le veti gasi pe site-ul mai sus mentionat.

 

Va multumesc inca o data tuturor pentru participare si va invit sa sarbatorim cu totii in spiritul minunat al venirii timpurii a iernii.

4

O luna de vis va urez si sa ne citim cu drag si data viitoare! Pe curand, tuturor! La revedere! 🙂

Reclame