Etichete

, , , ,


Bun gasit tuturor

2

Probabil va intrebati despre ce petrecere este vorba, dat fiind faptul ca azi nu se aniverseaza nimic special si cu toate acestea, blogul vostru de suflet, „Winter Ice Magic”, doreste sa va invite pe toti la marele eveniment care va avea loc maine pe pagina acestuia.

3

Veti avea parte de multe surprize, care vor sta la baza acestui mare eveniment din cadrul blogului. Una dintre acestea deja o cunoasteti, iar in cazul in care inca nu ati aflat, blogul „Destine Pierdute” se va reuni cu blogul meu si vom avea o dubla activitate impreuna, un plus de energie si pasiune pentru viitoarea activitate de pe blog. Blogul va purta in continuare numele de „Winter Ice Magic”, insa magia iernii, cum imi place mie sa spun, va fi imbunatatita cu magia pasiunii pentru arta si iubirea nesecata pentru frumos.

4

O alta surpriza pe care de asemenea o asteptati, este reflectata de aparitia noului numar al revistei „Winter’s Magic”, revista pe care o indragiti atat de mult. Va va incanta cu noile ei publicatii, iar fericirea de pe chipul vostru se va amplifica si mai mult rasfoind fiecare pagina in parte.

Si am lasat la final „cireasa de pe tort”, deoarece aceasta este cea mai importanta surpriza pe care vreau sa v-o impartasesc. Este vorba despre lansarea site-ului de arta promovat de blogul „Destine Pierdute”. In cadrul acestui site veti afla multe alte surprize cu care blogul „Destine Pierdute” vine in intampinarea voastra, dar cea mai importanta dintre ele, este lansarea de carte online, pe care autoarea Victoria G. vrea sa o faca cunoscuta tuturor dintre voi.

5

Romanul il cunoasteti cu totii, inca de pe timpul cand cenaclul „Scanteia” isi efectua activitatea (cenaclul literar din cadrul blogului „Destine Pierdute”). Pentru cine nu stie, acesta se intituleaza „Oare este posibila viata dupa moarte?” si daca doriti o prezentare mai succinta a acestuia, puteti urmari online urmatorul link.

COPERTI

Acestea fiind spuse, va invit pe toti sa celebram acest mare eveniment de maine si sa-i uram bun venit blogului „Destine Pierdute”, in cadrul blogului nostru, blogul „Winter Ice Magic”! Si de asemenea, sa ii uram o cat mai fructuoasa activitate pe blog.

Multumesc tuturor pentru participare si sa ne gasim maine in numar cat mai mare!

La revedere! 🙂

Reclame