Blog of the Year Award 2 star jpeg

Bine v-am regasit, dragii mei!

Nu stiam cat de frumos este sa te simti apreciat, pana in momentul cand mi s-a dovedit acest lucru. Eram hotarata sa nu mai continui cu acest concurs, deoarece nimeni nu a considerat blogul meu ca fiind merituos pentru nominalizari, pana in momentul in care am primit din nou o steluta, moment ce m-a calauzit spre un nou ideal, cel de a continua concursul, chiar daca pare mai dificil de realizat.

Astfel, tin sa multumesc pentru cele doua nominalizari pe care le-am primit si anume blogului „Destine Pierdute” si „Calea Spre Tine”. Sunt foarte recunoscatoare pentru faptul ca m-au apreciat si m-am hotarat sa urmez traditia nominalizarilor asa ca, voi incepe intai cu regulile jocului pentru primirea premiului.

Reguli:

1. Selectează blogurile ce vor primi premiul Blogul Anului 2012.

2. Postează un articol în care nominalizezi blogurile respective (nu există un număr minim sau maxim admis) și acordă-le premiul.

3. Include un link către această pagină: ‘Blog of the Year 2012′ Award – http://thethoughtpalette.co.uk/our-awards/blog-of-the-year-2012-award/, menționînd regulile de față în postul tău – a nu se altera regulile sau banner-ul premiului!

4. Anunță autorul fiecărui blog căruia îi acorzi premiul și împarte regulile cu aceștia.

5. Te poți alătura grupului Facebook creat pentru acest premiu – dă “like” pe pagina pe care o poți accesa aici (linkul de la punctul 5), putînd astfel să îți împarți blogul cu o audiență mai largă.

6. Adaugă un link către blogul persoanei care ți-a înmînat premiul și încarcă banner-ul premiului pe blogul tău, continuînd colecționarea stelelor (maximul este de 6).

Iar acum, nominalizarile merg pentru:

Mult succes tuturor si pe curand! 🙂

 

Reclame