Dragi cititori,

Cu totii stim, ca astfel de zile sunt atat de importante in viata noastra, iar intamplarile pricinuite de aceste fenomene miraculoase ale cosmosului, au ca simplu rezultat schimbari de natura psihologica pe baza astrelor care influenteaza comportamentul uman in functie de fiecare zodie in parte.

Eclipsa Solara din semnul Scorpionului ne obliga sa ne asumam si sa ne acceptam deschis responsabilitatea totala pentru viitorul nostru. Perioada de dupa Eclipsa Solara este un timp al provocarii, ce aduce schimbari si transformari in mai multe aspecte ale vietii, aceste schimbari despre care va vorbeam mai devreme.

Pe 13/14 noiembrie 2012, cand Soarele si Luna se vor afla in Scorpion la 21° 56’, va fi o eclipsa de soare de un moment unic. Vizibila doar in emisfera sudica, in jurul Australiei de Nord Est, dar si in preajma Noii Zeelande, a statutului Papua Noua Guinee, a insulelor Gilbert, elipsa de soare  este extrem de puternica si importanta.

Eclipsa totala de Soare in Scorpion – 13/14 noiembrie 2012

Aceasta eclipsa de Soare este o eclipsa totala, cu o influenta profunda asupra vibratiei pamantului. Nu degeaba eclipsa se semnaleaza in semnul Scorpionului. Scorpionul este un semn puternic si profund ce aduce dupa sine o noua constiinta, constientizare, cunoastere si autocunoastere, investigare, schimbari majore si in gasirea de solutii, eliminand in schimb ceea ce se afla in plus. Prin aceasta stare, se va acutiza ‘simtirea’ impulsului, dorintei, sentimentului netrecand prin filtru analiza acestora. Astfel, schimbarea comportamentului va ramane un fapt concret.

eclipsa solara

Mai multe detalii le puteti gasi aici: www.garbo.ro.

Pe curand, cu viitoare noutati! 🙂

Anunțuri