Cred ca toti asteptati cu nerabdare o revenire a Revistei „Winter’s Magic” si probabil noi stiri legate de bloguri si diverse ficuri, insa de aceasta data, v-am pregatit o surpriza de proportii.

De curand, blogul Gift Of Passion al carui redactor Sef este Ella, a adus in atentia cititorilor un concurs special pentru persoanele talentate si incantate sa imparta acest har cu alte persoane dornice de lectura, concurs cu specific aniversar in urma caruia blogul Gift Of Passion a implinit 2 ani de functionare.

Premiile puse in joc au fost doua la numar: o carte destul de impresionanta pentru premiul I si anume „Nevinovatul” de John Grisham si un premiu special, acordat persoanei care si-a manifestat cel mai intens sentimentele in textul realizat.

Unul dintre criteriile de selectie a castigatoarei premiului I, a fost acela de numarare a comentariilor primite pe baza povestilor participante la concurs.

Dintre cele cinci participante la concurs: Peach29, Andreea, Ioana, Victoria G. si Crina, doar doua au castigat premiile puse in concurs.

Premiul I a fost acordat Victoriei G., premiul II apartinand Andreei, iar premiul III intrand in posesia lui Peach29, insa premiul special i s-a acordat Ioanei, fericitele castigatoare urmand sa i-a legatura cu redactia, pentru a intra in posesia premiilor castigate.

Noi ne bucuram pentru ele si le uram mult succes tuturor in viitoarele concursuri la care vor participa si voua va uram lectura placuta, in cazul in care veti dori sa va delectati cu povestile lor pline de farmec si imaginatie!

Acestea fiind spuse, va uram un sfarsit de weekend minunat si o saptamana superba si ne vom regasi cu alte anunturi mult mai atragatoare, insa pana atunci va pupam si va imbratisam cu drag!

Pe curand! 🙂 :*

Anunțuri